BÆREDYGTIGHED


Kvalitet, sikkerhed og miljø er altid i højsædet og vi arbejder aktivt med at sikre en høj kvalitet på alle vores produkter, begrænse miljømæssige konsekvenser af selskabets aktiviteter og sikre at hele leverandørkæden er baseret på anerkendte etiske retningslinjer. 

PRODUKTER OG SIKKERHED

Alle produkter vi selv producerer er testet og godkendt efter gældende regler og mærkevarene vi distribuerer kommer kun fra leverandører som kan dokumentere at gældende regler er overholdt.

Produktstandarder vi følger:

Vi benytter FSC-certificeret træ til alle vores rene papirprodukter. Dette er mærket specielt på produkterne.
Mætkningsordningen stiller strenge krav til at træet som benyttes i produktionen opfylder krav til kontrolleret hugst som forhindrer afskovning og tager hensyn til lokalbefolkning / urbefolkning.

 

Alle vores drikkedunke og madkasser er BPA frie.
BPA står for Bisphenol-A som er et hormonforstyrrende stof som ved indtagelse kan påvirke sundheden negativt.

Alle vores produkter er testet i forhold til EU’s REACH foreskrift. REACH foreskriften forbyder brug af farlige kemikalier. Formålet med foreskriften er at beskytte både menneskers sundhed og miljøet.

Alle vores produkter som er beregnet til små børn eller defineres som legetøj er testet og godkendt i henhold til EU’s regelsæt EN-71, som er specielt beregnet til at varetage sikkerheden for denne gruppe.


VÅRE PRODUSENTER

Produktionen af vores egne produkter foregår primært i Kina. Vi forsøger så vidt muligt at begrænse antallet af producenter vi arbejder med og opnå et langsigtet perspektiv med samarbejdet. 
Alle vores partnere skal skriftligt bekræfte at de vil følge selskabets etiske retningslinjer (Code of conduct) og indgå egen kontrakt for sikring af menneskerettigheder og anstændige arbejdsforhold.  Vi prioriterer imidlertid at arbejde med certificerede producenter. 

BSCI certificering af en fabrik sikrer at forholdene på fabrikken overholder menneskerettighederne. Når BSCI inspicerer en fabrik, bliver den vurderet fra A til F. Får fabrikken A eller B, så er den godkendt og vil kun blive inspiceret hvert 3. år. Får fabrikken C, D eller E, vil den blive inspiceret årligt for at sikre at de forbedrer sig.

SMETA er en etisk revisionsmetode som omfatter alle aspekter af ansvarlig forretningspraksis. SMETA er designet til at minimere dobbeltarbejde og for at give medlemmer og leverandører et revisionsformat de enkelt kan dele. SMETA-rapporter publiseres i SEDEX-systemet, som sikrer åbenhed og effektiv informationsdeling.

Mere end 65 % af fabrikkerne vi benytter er enten BSCI certificeret eller SMETA revideret og vi har en målsætning om at samtlige producenter vi benytter skal være BSCI certificeret eller SMETA revideret inden 2025

SAMARBEIDSPARTNERE

CTT og Intertek står for test og certificering af alle vores produkter og sikrer at vi leverer godkendte produkter af højeste kvalitet til vores kunder. 

Consumer Testing Technology Co., Ltd. (CTT) er en professionel teknisk tjenesteleverandør til uafhængig testning, inspektion og revision af forbruger- og industriprodukter, samt sikring af miljøsikkerhed. Selskabet har over 20 filialer og kontorer i flere lande.

INTERTEK (logo)

Intertek er en af de største leverandører af kvalitetssikringstjenester og har mere end 1000 kontorer rundt om i verden.

 

Kontaktinformation

Telefonnummer:
+45 72 10 88 80

Mailadresse:
info@trendenz.dk

Kontoradresse:
​Strømmen 6
DK-9400 Nørresundby

Lager:
Papirkompaniet AS
JAS Worldwide Norway AS
Vestre Vanemvei 15
N-1599 Moss