NICI

Papirkompaniet AS bliver distributør af NICI i Skandinavien fra januar 2023

Vi glæder os til at starte året med at kunne tilbyde NICI i tillæg til vores eksisterende og mangfoldige varesortiment. Vi ser frem til flere lanseringer af de forskellige NICI produkter i løbet af året, og starter her med et udvalg af NICI’s utallige, hyggelige, bløde og morsomme karakterer og koncepter. De fleste at produkterne har sit eget personlige navn og sin helt egen personlighed. Her er det bare at vælge en ud af de vakre NICI plys til at blive din nye og mest herlige bedsteven - for børn i alle aldre.

NICI produkterne har den bedste kvalitet og de har de højeste sikkerhedsstandarder som kendetegn. NICI plysdyr og gaveartikler bringer smil frem hos både børn og voksne, og har i mere end 30 år været et veletableret varemærke i store dele af verden.
 
De har en utrolig kreativ produktudvikling og designere som producerer nye koncepter ustandselig!
 
I 2023 vil vi introducere flere koncepter fra NICIs vidunderlige verden. Første leverance til markedet vil blive i februar, hvor du kan blive kendt med de karakteristiske NICI Monsterdoos og GLUBSCHIS forårskollektion med store, vakre glitterøjne og silkeblødt plys i recirkuleret materiale.
 
I marts lancerer vi de nuttede hyggedyr i Sleeping Pets kollektionen med kattekillinger og hundehvalpe i sine farverige kurve, og samtidig vil du også finde NICI Sleeping Pets Keyrings i butikkerne. Henover forår og sommer vil vi også kunne tilbyde større koncepter med de forskellige, unikke og detaljerede nøgleringe fra NICI. 
Samtidig kommer de populære GLUBSCHIS figurer som nøglering og hygge plys dyr - de er lavet i recirkuleret plys og mærket med NICI Green. NICI kommer i et praktisk og salgsfremmende display.
 
NICI Monsterdoos
De morsomme, hygge-skumle og crazy NICI Monsterdoos med sine kluntede runde kroppe og herlige udtryk får børn og barnlige sjæle i alle aldre i godt humør. Lavet af det dejligste kvalitetsplys som giver børn lyst til at hygge, lege og lave skæg med sin egen NICI Monsterdoos. De tre forskellige monstre er klar til leg, hygge og tossetheder med alle som lader sig charmere!
Velkommen til Jeebydoo, Scarydoo og Creepydo!
 
 NICI GLUBSCHIS forårs-figurer - Wollon og Candy Cream
Børn elsker alle de herlige GLUBSCHIS figurer med sine varme og søde øjne. Årets to populære forårs figurer er lammet og kaninen, med de karakteristiske store glitrende øjnene som kendetegner GLUBSCHIS. NICI GLUBSCHIS er BARE super cool med sine vakre og flotte forårsfarver og charmerende karakterer. Begge er selvfølgelig i recirkuleret materiale, NICI Green.
 
NICI Sleeping Pets
Sleeping Pets består af fire farverige små hvalpe og kattekillinger som ligger så sødt og sover i sin kurv. Kurven er hjemmet til de søde små dyr og den er deres trygge hule. De kan også tages ud af kurven og leges med. Sleeping Pets er lavet af super blødt materiale og skiller sig ud fra andre små søde dyr med sine søde søvnige øjne.
 
 NICI Keyrings
Nøglering-sortimentet fra NICI inkluderer samtlige NICI-venner, som den morsomme enhjørning Theodor og andre venner fra serierne Farm Friends, Molang, Glubschis, Wild NICI, Forest Friends, Funny Flowers, Pony Stars, Sleeping Pets, Spring Summer, Wild Friends med flere.
 
NICI Green
Fra 2023 fremstilles alle de populære GLUBSCHIS-figurer, samt mange af de andre koncepter, hvor både plys og indhold er i recirkuleret materiale. Figurerne er lavet af recirkulerede PET flasker (RPET) som bruges i produktionen. Alle produkter der fremstilles på denne måde vil mærkes med NICI Green logo.
 
Vi er stolte af at repræsentere NICI og glæder os til at lancere massevis af morsomme nyheder hen over året!
 
Papirkompaniet AS står for salg i Norge og vores datterselskaber i Sverige og Danmark, vil betjene sine respektive lande.
 
Ta kontakt med vores salgsteam for mere information:
 
NORGE: Papirkompaniet AS ved salgssjef Arve Kittilsen, arve@papirkompaniet.no
 
DANMARK: Trendenz ApS ved salgschef Jesper Tejls, jesper@trendenz.dk
 
SVERIGE: Spader Team AB ved Daglig leder Peter Rahmgren, peter.rahmgren@spaderteam.se
 
For mere information om vore produkter
Send e-mail til info@trendenz.dk eller se alle NICI produkter.